Noteer Sint Jansdag 21 juni in de agenda!

SJD 3Zondag 21 juni, Sint Jansdag, moet u in de agenda aankruisen. In de feestelijke eucharistieviering van 9.30 uur zingen De Vrolijke Noot, Vocalis en Cantemus. De parochievlag wordt gehesen en na afloop gestreken, het Angelusklokje horen we weer luiden in de viering, er wordt een parochiefoto gemaakt en na afloop van de viering is er een berengezellige ‘koffie plus’ in ‘de kleine JOANNES’.

SJD 2

 

 

De evenementencommissie organiseert voor jong en oud(er) van 12.00 – 13.30 uur een waar spelencircuit en we sluiten het af met een nooit eerder vertoonde lunch tot 14.30 uur. Meer verklappen we niet, maar één ding kunnen we u wel toevertrouwen: “Dit mag u niet missen want iedereen kan meedoen.” In het juninummer van De Augustinus vindt u een inlegvel met verdere informatie, zo ook hoe u zich kunt aanmelden.Hopscotch Rocket

Namens de evenementencommissie,
Gerard Bol.

SJD 1

Laat wat van je horen