Knuffeldieren en kerk komen samen 4 oktober

G5Wat zal het een fantastisch gezicht zijn om alle kinderen hun liefste, leukste of meest favoriete knuffeldier de kerk te zien indragen. Hoe klein of groot ook, beide grote kerkdeuren worden speciaal door de koster opengezet om de pluchen olifant ook toe te kunnen laten, ze zijn allemaal meer dan van harte welkom want het is dierendag. In de gezinsviering van zondag 4 oktober om 9.30 uur in de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 te Katwijk aan den Rijn gaat dit allemaal gebeuren. En alles onder het motto: ‘Hopelijk meer dan bij Noach, toen was het van ieder dier maar twee’. U bent allen van harte welkom.

G4Met de viering van dierendag wordt in deze gezinsviering natuurlijk ook stilgestaan bij de persoon van Franciscus. Wie kent zijn verhaal niet? Maar toch nog altijd mooi om het zo te horen dat het alle aanwezigen, kinderen, hun vaders en moeders, grootouders en alle andere aanwezigen in de gezinsviering, raakt. De huidige paus heeft immers niet voor niets de naam Franciscus aangenomen.

De Vrolijke Noot zingt

G7Dit prachtige kinderkoor, in hun bekende appelgroene polo’s, onder leiding van dirigente Agnes Bol en met Niek van der Meij op piano als muzikaal begeleider zal weer mooie liederen ten gehore brengen. Agnes Bol: “Maar er zijn ook liederen bij waar de refreintjes door alle aanwezigen kunnen worden meegezongen. En… we laten ook ‘Het lied van Franciscus’ horen, een machtig mooi nummer.”
De twee ‘K’s’ gaan het hem zeker doen deze gezinsviering, de knuffeldieren en het kinderkoor De Vrolijke Noot. De voorganger in deze gezinsviering is pastoraal werker Truus Wüts en het belooft een mooi uurtje van samenzijn te worden.
En de voedselmanden staan weer achterin de kerk te wachten op uw gulle gaven. Zeker in deze tijden kunnen wij het werk van de Voedselbank Katwijk niet genoeg onder uw aandacht brengen. Kunt u zondagochtend niet aanwezig zijn en heeft u wel ‘spullen’ voor de Voedselbank Katwijk? Breng ze ’s ochtends maar gewoon langs bij de pastorie naast de kerk gelegen.
G2Tot zondag 4 oktober om 9.30 uur, de kerkdeuren gaan beide al om 9.00 uur open. Laat de knuffeldieren maar binnen komen!