Kerkelijke parkeerrisico’s.

Van Marten v.d. Meer ontvingen we een ‘parkeerbericht’.
U kunt daar uw voordeel mee doen.
Het betreft het bekeurbeleid van de gemeente Katwijk tijdens kerkdiensten die druk bezocht worden. De boodschap in het kort? Lang verhaal  kort: De politie bevestigde dat alle auto’s die geparkeerd stonden op het trottoir langs de Rijnstraat bij de kruising bekeurd zijn. Ze waren zodanig geparkeerd dat voetgangers het trottoir af moesten. De gedoogsituatie die al bestaat zolang er auto’s geparkeerd staan op het trottoir geldt alleen indien  passanten er nog langs kunnen zonder op de openbare weg te hoeven lopen. Uhh, even voor de duidelijkheid, wij zeggen natuurlijk niet dat in alle andere gevallen er niét bekeurd gaat worden. Dat blijft uw eigen verantwoordelijkheid. Klein advies.. neem als het mogelijk is gewoon de fiets of kom lopend.

Paul van Houwelingen,

Beheercommissie parochiekern.