Religieuze bed and breakfast gezocht voor donderdagavond 11 mei.

Deze oproep kwam bij onze webmaster binnen en daar vragen we toch wel aandacht voor hier in deze uitgave digitale nieuwsbrief. Maar u mag het bericht ook delen en bij belangstellenden onder de aandacht brengen. Het gaat om een maaltijd en bed op donderdag 11 mei voor pelgrims die van 11 t/m 14 mei op doortocht zijn van Zoetermeer naar Egmond. Zie hieronder de oproep:

Beste mensen van de Johannes de Doperkerk in Katwijk,

 Wij zijn bezig met een pelgrimstocht vanuit Zoetermeer naar de Sint-Adelbertabdij in Egmond Binnen. Op donderdag 11 mei eindigt onze eerste etappe in de Vredeskerk in Katwijk. En voor dezer dag zijn we nog op zoek naar gastadressen die een of meer pelgrims in Katwijk een maaltijd en bed willen aanbieden.

Kunt u iets voor ons betekenen, laat het mij maar weten. Bij voorbaat dank en hartelijke pelgrimsgroet!

 

Ger van Vilsteren,

vanvilsteren@ziggo.nl

Tel. 079 – 3613333

Hermionegang 13,

2719 AR Zoetermeer.