Bedankt voor de bloemen’ in de r.-k kerk

In zijn laatste viering als koorlid en voorzitter van het kerkkoor Cantemus werd Han van der Geer door de voorganger, diaken Peter Winnubst, voor al zijn inzet gedurende vele jaren bedankt. Dat gebeurde middels uitgesproken woorden van dank, de parochiekaars en een prachtige ‘struik’. Deze laatste werd Van der Geer in deze viering van zondag 28 januari van parochiekern H. Joannes de Doper uit Katwijk overhandigd door Leen de Best, voorzitter van de beheercommissie.

Natuurlijk benutte Van der Geer het moment om zelf ook nog in het jubileumjaar van ‘zijn koor’ enige dankwoorden uit te spreken. Namens dit koor zat hij ook vele, vele jaren in de stuurgroep ‘Liturgie’ waar hij de rol van secretaris vervulde. Als voorzitter van Cantemus wordt hij nu opgevolgd door het koorlid Koos van Laarhoven. En met zijn verhuizing, samen met zijn vrouw Nel, naar Voorhout zal er vast en zeker geen einde komen aan zijn plezier in het zingen in een kerkkoor. Wilt u meer van Van der Geer horen, dan is binnenkort vast en zeker de r.-k kerk in Voorhout ‘the place to be’.

Deze foto’s van Astrid van der Valk en Marloes Jongeneel zijn in de rubriek ‘Fotogalerij’ van onze website geplaatst.