Uitnodiging Sobere Maaltijd.

Om het vasten kracht bij te zetten houden we ook dit jaar weer een Sobere Maaltijd samen met onze zusters en broeders van De Rank. Deze maaltijd bestaat uit soep (zonder vlees) en brood. Zo geven wij vorm aan onze solidariteit met mensen, die onze broeders en zusters zijn in onze wereld.
De hoogte van uw bijdrage hiervoor staat u vrij en u bent zeer welkom.

Dit jaar vervolgen we met het vastenproject, dat we vorig jaar begonnen zijn.
In Togo (West Afrika) zijn de broeders van St. Jan een project gestart om werkloze  jongeren te scholen en aan duurzaam werk te helpen. Het is de bedoeling dat daar in het noorden van Togo een ‘vallei van licht’ tot stand komt: het Lumen-Valley-project.U kunt er meer overlezen op internet. www.kinderhulp-togo.nl

Tijdens de maaltijd is er ook iemand aanwezig om de activiteiten in Togo te verduidelijken.

We houden de Sobere Maaltijd in ‘de kleine JOANNES’ aan de Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn op zaterdag 17 maart 2018 om 17.30 uur.

Iedereen is van harte welkom en breng gerust uw kinderen mee. De intekenlijst ligt achterin de kerk. Graag zelf soepkom en lepel meebrengen! Voor inlichtingen kunt u terecht bij Margriet Heijkoop en / of  Mieke Gianotten (tel. 4074624).

Mieke Gianotten.