De werkgroep Kinderwoorddienst aan het woord

Zondagmorgen 15 april was er weer een bijeenkomst van de kinderwoorddienst tijdens d viering in de kerk. We hadden een knus aantal kinderen van wel acht kids. Het prachtige, soms ook ongelofelijke en ook best wel moeilijk te begrijpen verhaal van Kaïn en Abel werd daarbij verteld en uitgelegd.
De kinderen vonden het bijzonder dat God heel boos was, maar Kaïn uiteindelijk wel beschermde. Als verwerking van het bijbelverhaal kregen de kinderen een woordzoeker en daar moesten ze hel erg goed in zoeken.
En de andere kinderen hadden een mooie offer tekening van Kaïn en Abel die verder mocht en kon worden ingekleurd.
We hopen dat we volgende keer misschien wel tien kinderen kunnen begroeten. Wat zou dat gaaf zijn en… ook gezellig. De deur staat voor jullie open. En heb je en vriendje of vriendinnetje, neem die ook maar gerust mee naar de kinderwoorddienst.
Tot zondag 20 mei dan weer, het is dan eerste pinksterdag. Dat is de volgende bijeenkomst van de kinderwoorddienst. Tot dan?

Marit, Isabel en Linnsey