Brief voor aanmelding Sint Jansdag zondag 24 juni 2018

Heeft u / heb jij De Augustinus niet? Dan heb je de bij de uitgave van deze week de ingevouwen brief van de evenementencommissie gemist. Deze is vrijdag 1 juni ook als bijlage met de digitale nieuwsbrief meegestuurd. En bent u daar ook geen vaste lezer van dan kunt u / kan jij met deze brief van de evenementencommissie alles weten over het Sint Jansfeest van zondag 24 juni a.s. Dan organiseren we van 12.00 – 15.00 uur voor jong en oud(er) weer een hele leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen.

Wat zou het gaaf zijn als we dit jaar ruim honderd medeparochianen mogen verwelkomen op het feest van Johannes de Doper, onze patroonheilige.

In de brief staat naast veel boeiende informatie ook te lezen op welke twee manieren u zich / jij je kunt / kan aanmelden maar… dat moet uiterlijk maandag 11 juni om 12.00 uur. Dus reageer snel!

Klik hier voor de brief in PDF formaat.

Namens de evenementencommissie,

Gerard Bol.