RKBS de Horizon opent haar deuren 22 juni

Deze open katholieke basisschool aan de Mgr. Bekkersstraat 1b in Katwijk aan den Rijn heeft al vele jaren veel meer voorzieningen te bieden dan louter onderwijs aan kinderen vanaf vier jaar. Die voorzieningen zijn er nu precies al twintig jaar en dat willen ze vieren met ouders en andere belangstellenden die hen nog niet (voldoende) kennen. Vrijdag 22 juni gaan van 9.00 – 11.00 uur de schooldeuren open om iedereen te ontvangen en te tonen waar ze al twintig jaar trots op zijn: goed onderwijs op maat, voor-, tussen- en naschoolse opvang door K.O.K. kinderopvang en een peuterspeelzaal voor twee- tot vierjarigen van Stichting Peuterkring. Alles op een karakteristieke plek waar ouders, kinderen en teamleden samen school zijn.  

Stap binnen in de wereld van deze open katholieke basisschool en proef de sfeer, de nestgeur, met al uw zintuigen. Met deze open ochtend vrijdag 22 juni van 9.00 – 11.00 uur worden ouders / verzorgers geholpen die op zoek zijn naar een veilige, maar ook uitdagende schoolomgeving. Want als uw kind bijna vier jaar is, dan zijn er ineens veel vragen. Je vraagt je af waarom je als ouders voor de ene of juist voor de andere Katwijkse basisschool zal kiezen. Er zijn veel criteria op te noemen die daarbij een rol spelen. Sommige criteria wegen voor de ene ouder zwaarder dan voor de ander.

Wat verwacht u van een basisschool?

Toch is er wel een aantal punten waar u op kan letten bij het maken van deze belangrijke keuze in het leven van uw kind(eren). Uiteindelijk willen alle ouders allemaal het beste voor hun kind(eren). Daarom wordt u in de gelegenheid gesteld om RKBS de Horizon echt in bedrijf te kunnen zien. U krijgt, als u dat wilt, op de open ochtend een rondleiding en u kunt alle lokalen en ruimten binnenlopen zo ook die van de peuterspeelzaal en de kinderopvang. Zo kunt u een aardig beeld krijgen van hoe de kinderen aan het werk zijn, ook hoe ze samen spelen op het uitnodigende schoolplein en ravotten in Het Buitelbos naast de school. Ervaar zelf de sfeer en waar RKBS de Horizon voor staat. Ouders die voor het eerst binnenkomen, ervaren die sfeer als prettig. Maar dat moet u natuurlijk zelf ook beleven. Daarom bent u dus van harte welkom op de open ochtend vrijdag 22 juni van 9.00 – 11.00 uur. Bent u verhinderd, maar wilt u toch een keer langskomen? Laat het maar weten op 071-4029196 en / of directie@rkhorizon.nl. Of kijk alvast op https://youtu.be/DjdZOLxRwTk.