DONDERDAG 6 SEPTEMBER: OPEN REPETITIE DE VROLIJKE NOOT!

Het nieuwe seizoen is aangebroken en dan is het altijd weer fijn om nieuwe zangers/zangeressen te begroeten.  Daarom is er donderdag 6 september  een Open Repetitie. Heb jij zin om met ons mee te zingen? Dan zal je daar geen spijt van krijgen! Wij zingen bij die repetitie  verschillende nummers. Het zijn liedjes, die we in de kerk zingen tijdens gezinsvieringen, maar ook musicalliedjes en nog veel meer. Wat dacht je van “Morgen zal het vrede zijn” van Marco Borsato of “Mijn opa” van Ja zuster, nee zuster? Je zult merken hoe leuk het is om met elkaar te zingen en de mensen te ontroeren! En hoe mooi is het om in een kerk te zingen waar het geluid op z’n allermooist klinkt!  Daarnaast treden we regelmatig op in tehuizen en festivals. Zit je op de basisschool dan kun je meedoen vanaf groep 4. Iedereen is welkom (en ook dát lied gaan we zingen).  Kom gezellig langs op onze repetitie  op donderdagmiddag van 15.45 – 16.30 uur in  de kerk H.Joannes de Doper, Kerkstraat in Katwijk. Als je iets later komt dan is dat geen probleem hoor!

 

Neem een kijkje op www.devrolijkenoot.be of op onze facebookpagina Kinderkoor De Vrolijke Noot.

Agnes Bol