Uitnodiging b.g.v. afsluiting bedevaartseizoen

Zaterdag 13 oktober sluiten we in het Bedevaartsoord van de Martelaren van Gorcum het bedevaartseizoen 2018 officieel af’, zegt pastoor Jack Glas, tevens custos van het Bedevaartsoord. ‘Tijdens de opening van het bedevaartseizoen heeft Mgr. Van den Hende het Ciborium ingezegend. Daarna hebben we een als Bisschoppelijke Brielse Communie een tal van activiteiten mogen organiseren, met als hoogtepunt de Nationale Bedevaart op zaterdag 7 juli. Nu zijn we aan het einde gekomen van dit seizoen. Net als de opening van het bedevaartseizoen willen we dit moment markeren met een plechtige viering.’

 

Het programma is als volgt:

14:30 uur        Ontvangst

15:00 uur        Welkomstwoord door de custos met een terugblik op het afgelopen seizoen en een eerste vooruitblik op het                           seizoen 2019.

15:30 uur        Plechtige vespers geleid door Mgr. J. van den Hende

16:00 uur        Informeel en einde

U bent van harte welkom.

Graag even aanmelden via Francis Wout.

E: f.wout@bisdomrotterdam.nl