Biedt u op kavel 193 op r.-k kerkenveiling?

Nieuwsgierig geworden wat deze kavel is,
kijk dan op www.joannesdedoper.nl waar u de digitale versie van de kerkenveilingcatalogus met 252 kavelnummers kunt vinden. Op vrijdag 5 oktober wordt om 20.00 uur in de grote zaal van ‘de kleine JOANNES’ aan de Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn met het woord van welkom door veilingcommissievoorzitter Nico van Maren deze 115e veiling gestart. Sjaak Verkade zal als afslager Piet van Dijk vervangen en hij zet deze kavels in de verkoop… dus ook nummer 193.

 

U kunt uw financiële steentje aan de parochiekern H. Joannes de Doper bijdragen door te bieden en te kopen , maar binnenkomen verplicht tot niets. Dus kom gewoon gezellig langs en dat kan natuurlijk ook later op de avond. Voor alle gasten is er gratis koffie / thee. Wilt u mogelijk meebieden, dan kunt u een biedbordje bij de organisatie opvragen. U krijgt er ook nog twee consumptiebonnen bij. Waar vind je nog zo’n gastvrijheid? Het leuke van deze veiling is dat u soms iets koopt ver onder de winkelprijs. Ook voor kinderen zijn er hele leuke kavels te koop. Wordt het ook niet bijna 5 december?

Waarom biedt u mee?

Voor deze veiling is het doel het schilderwerk van het houtwerk van de kerk, pastorie en de sacristie. Nou, als daar de biedbordjes niet voor omhoog gaan vrijdagavond 5 oktober?

Het is elke keer weer de sport om te proberen meer op te halen dan voorheen. In 2017 was het met € 22.375,- zelfs de derde opbrengst ooit, dus waarom zou het in 2018 niet lukken om de tweede opbrengst ooit, € 22.608,- uit 2008, te verbeteren? Of mogelijk zelfs de recordopbrengst uit 2009 met € 26.828,-. Daar hebben we uw hulp meer dan bij nodig.

Piet van Dijk… bedankt!

Afslager Piet van Dijk was 35 kerkenveilingen lang de afslager in Katwijk. In die jaren heeft hij met een rappe en humorvolle tong met oog voor jong en oud(er) in de parochiezaal ongeveer voor een bedrag van € 700.000,- bij elkaar gepraat. Op 10 augustus 2018 is hij op 74-jarige leeftijd overleden en voor aanvang van deze kerkenveiling zal er bij zijn overlijden worden stilgestaan.

 U komt toch ook?

Bent u op zoek naar iets moois om mee thuis te komen en vooral een leuke avond vol gezelligheid, leuke ontmoetingen en humor?  U bent vrijdag 5 oktober om 20.00 uur dan van harte welkom in de grote zaal van ‘de kleine JOANNES’.