Kom jij ook een persoonlijk graflichtje versieren?

Op vrijdag 2 november om 19.30 uur a.s. gedenken we tijdens een woord- en gebedsviering in onze kerk alle overledenen. Vanuit de traditie van ons geloof noemen we deze dag Allerzielen.

Namens de werkgroep Kinderwoorddienst nodigen we alle kinderen om voor deze viering een graflicht te versieren. Je kunt een lichtje komen versieren vanaf 18.45 uur. En je hoeft niks mee te nemen, alleen je creativiteit en enthousiasme.

Na de Allerzielenviering kunnen de kinderen hun eigen graflichtje aansteken en plaatsen op het graf of bij de urn van hun mogelijk overleden vader of moeder of grootvader of grootmoeder of een ander familielid of overleden dierbare.

Een mooie en eenvoudige manier om de overledene kleurrijk te gedenken en in het licht te plaatsen.

 

Groetjes namens de werkgroep Kinderwoorddienst,

Mariska Hogewoning.