Onze vacaturebank… zit er iets voor u / jou bij?

Op deze website gaat u / jou geregeld elke week ook een vaste rubriek ontmoeten, namelijk… deze! Het is de vacaturebank van onze parochiekern. Dit is de lijst van 19 oktober jl. en u / jij kan daar zien welke helpende handen we nodig hebben, bij wie u / jij informatie kunt inwinnen en ook mogelijk zelfs kunt aanmelden als u / jij interesse heeft. En daarom zijn er ook meervoudige contactgegevens van deze personen opgenomen.

Het is een probeersel om te kijken of we zo de gaten in onze vrijwilligersklussen kunnen opvullen. Wat zou het gaaf zijn als we geregeld kunnen melden dat er weer een ‘gat is gedicht’. En ziet u / zie jij iets wat u / jou uitermate geschikt acht voor een medeparochiaan… u mag hem / haar in deze gerust tippen.

 

Vacature Toelichting Naam E-mail Telefoon
         
PG Catechese Begeleiding en sturing van de werkgroepen catechese per februari 2019 Peter Winnubst peterwinnubst@parochie-augustinus.nl 0624434516
Technische commissie Handige technische handen Peter Noordermeer peter.noordermeer@hotmail.com 0610447814
Vormselwerkgroep Begeleiding van de werkgroep Peter Winnubst peterwinnubst@parochie-augustinus.nl 0624434516
Bloemengroep Iedere week bloemen in de kerk verzorgen Anneke Noordermeer joannesdedoper.katwijk@casema.nl 0714029402

 

Want we zijn toch met elkaar en samen de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk? Warm aanbevolen en niet denken: ,,Dat doet mijn buurman of buurvrouw wel”.

 

Gerard Bol.