Samen de Kerst in met De Vrolijke Noot?

Het is zeker geen kansloze vraag die we hier van de organisatie achter dit kinderkoor opnemen.
Na de eerste kerstsamenzang in december 2017 zijn er al zeer veel positieve geluiden te beluisteren bij liefhebbers van kerstliederen. En dat eindigde bijna altijd met de mooie zinsnede ‘wij komen ook hoor, dit willen we zeker niet missen’. Op zaterdag 15 december van 19.00 – 20.00 uur (ongeveer) zal er met kinderkoor De Vrolijke Noot een vrolijke kerstsamenzang zijn in de H. Joannes de Doperkerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn.

Wat is er nou mooier dan met jong en oud(er) kerstliederen te zingen in deze mooie kerk? De Vrolijke Noot o.l.v. oprichtster en dirigente Agnes Bol en met Niek van der Meij als de muzikale begeleider op piano zal ook nog enkele mooie kerstliederen ten gehore brengen, waar u heerlijk naar kunt luisteren. Maar de nadruk ligt op de samenzang waar de kinderen met een vast en zeker volle kerk mee willen zingen. En reken maar dat het gaaf gaat worden en mooi kan klinken.
Kom en zing mee…

Voor iedereen is deze kerstsamenzang een unieke gelegenheid om met een overvolle kerk anoniem als bas of sopraan heerlijk hard, maar zuiver, uit te halen bij de teksten van het Gloria op zeer diverse wijzen. Hoe meer zingende zielen, hoe meer kerstvreugd. Iedereen is van harte welkom. U komt toch ook? De kerkdeuren gaan om 18.30 uur open en u kan bij binnenkomst uw eigen plekje zoeken. En alle teksten, met pakkende kerstillustraties, worden via de beamers gepresenteerd voor het geval u het elfde coupletje van ‘Midden in de winternacht’ toch niet meer kent.

Wat kunt u verwachten?

Zomaar lukraak een keuze uit wat er
gezongen gaat worden: Komt allen tezamen, Meisje uit Nazareth, Stille Nacht, De kleine drummer, Hallelujah, Midden in de winternacht en nog veel meer met natuurlijk als afsluitende muzikale uitsmijter ‘Vrolijk kerstfeest’.

De toegang tot deze kerstsamenzang is natuurlijk gratis. Er is alleen na afloop, zo rond 20.00 uur dus u heeft nog genoeg ‘eigen tijd’ deze zaterdagavond, een deurcollecte om de gemaakte onkosten te bestrijden. En u bent na afloop van deze samenzang vast en zeker in de juiste stemming gekomen om naar het kerstfeest toe te kunnen leven. Meer dan van harte aanbevolen!