Hoera…er was weer kinderwoorddienst

Deze zondagmorgen 17 februari was er weer een uitgave van de kinderwoorddienst tijdens de eucharistieviering voor de kinderen van de basisscholen. Gelukkig waren er deze keer zeven kinderen deze maand. Als begeleiders van de kinderwoorddienst waren we natuurlijk super blij omdat in januari we de bijeenkomst moesten afgelasten omdat alle kinderen deelnamen aan het project gezinscatechese dat die zondagochtend in Voorschoten werd gehouden.

De kinderen kregen deze zondagochtend het mooie verhaal van Lucas 6 vers 20- 26 te horen en dan natuurlijk in een taal die deze kinderen aanspreekt. Ademloos luisterden ze naar wat er werd verteld.

De kinderen kregen na het verhaal een woordzoeker met woorden uit het bijbelverhaal. En de andere kinderen kregen natuurlijk een mooie kleurplaat over dit verhaal.

De volgende bijeenkomst van de kinderwoorddienst is op zondagochtend 24 maart i.p.v. de eerder vastgelegde zondag17 maart vanwege het project gezinscatechese dat die ochtend dan weer in Voorschoten wordt georganiseerd.

We hopen jullie allemaal te zien op zondag 24 maart en neem gerust je vriendje en / of vriendinnetje mee want samen ben je nooit alleen. Tot dan!

 

Marit en Linnsey