Schitterende opbrengst Actie Kerkbalans 2018

Wat kunnen we met elkaar als parochiekern trots zijn op deze opbrengst van de Actie Kerkbalans 2018. Er is zelfs meer binnengekomen dan er vooraf werd toegezegd. Deze eindstand is op deze thermometer zichtbaar gemaakt welke enige weken geleden als bijlage met de digitale nieuwsbrief is meegestuurd en de kerkgangers konden deze thermometer ook voorafgaand aan een viering bekijken.
We zitten nu middenin de Actie Kerkbalans welke loopt van zaterdag 19 januari t/m zaterdag 2 februari en hopelijk lukt het om ook in 2019 weer zo’n schitterend bedrag bijeen te brengen. Heeft u nog niet gereageerd, kijk dan nog eens extra kritisch naar wat u over wenst te maken. Het thema ‘Saamhorigheid’ geeft aan dat we voor 2019 vooral stevig willen gaan inzetten op de ‘levende stenen’ van onze parochiekern, de vrijwilligers. Meer dan van harte aanbevolen!

Gerard Bol.