De blijk van waardering voor mantelzorgers

Vanaf heden kunnen mantelzorgers in de gemeente Katwijk weer de blijk van waardering aanvragen voor 2019. Deze blijk van waardering is een bedrag van € 100,- per zorgvrager (persoon die zorgt ontvangt). Met deze waardering wil de gemeente duidelijk maken dat mantelzorgers onmisbaar zijn in onze samenleving.

Meer informatie vindt u op onze website: www.welzijnskwartier.nl

Wandelen met mantelzorgers donderdag 4 april

Op donderdag 4 april organiseren wij een voorjaarswandeling door het Panbos. We verzamelen om 9.30 uur bij de ingang en na de wandeling genieten we van 11.00-12.00 uur van een kopje koffie met appeltaart in restaurant Panbos.

Heeft u zin om wat vaker een frisse neus te halen? Doet u dat ook liever samen met anderen dan alleen? Wandel dan met ons mee! Onder begeleiding van boswachter Henk Haasnoot wandelen we ongeveer anderhalf uur met elkaar. Tijdens de wandeling krijgt u als mantelzorger de kans om in een ongedwongen sfeer andere mantelzorgers te spreken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is het natuurlijk een leuke ochtend waarbij de aandacht uitgaat naar u als mantelzorger. Wandelt u met ons mee?

Mail uw naam en adresgegevens aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl of bel naar de frontoffice 071-4033323. Wacht niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,
Annabel Gerritsen.

Sociaal werker mantelzorgondersteuning,

Welzijnskwartier
Callaoweg 1
2221 AS  Katwijk
Telefoon: 071-4033323
E-mail: annabelgerritsen@welzijnskwartier.nl
Website: www.welzijnskwartier.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag