Heel Joannes in de bios op Sint Jansdag!

 

Doet u ook mee aan die leuke activiteit op Sint Jansdag zondag 30 juni na de viering en de ‘koffieplus’? Van 12.00 – 14.00 uur gaan we in de grote zaal van ‘de kleine JOANNES’ de bioscoop in met diverse oudere te vertonen parochiefilmpjes. En wie zijn er allemaal te zien en waarvoor was het? Voor de vertoning is er een kleine quiz met kijkvragen en om 13.00 uur worden de antwoorden en de winnaars bekendgemaakt. Het beloven schitterende beelden te zijn, zelfs uit de vorige eeuw.

Voor de kinderen tot ongeveer twaalf jaar start ‘de bios’ al om 11.15 / 11.30 uur in de kleine zaal van het parochiehuis en dat duurt een dertig minuten.

Van 13.00 – 14.00 uur is er een uitgebreid en heerlijk brunchbuffet waar tijdens ook nog filmbeelden te zien zijn. Eten, ontmoeten en kijken en dat alles op zondag 30 juni maar… u moet zich wel aanmelden voor dinsdag 25 juni.

Aanmelden, hoe moet dat?

In deze aanmeldingsbrief kunt u er alles over lezen en u kunt deze ook uitprinten, de antwoordstrook invullen en bij het secretariaat inleveren. Deze brief ligt ook uitgeprint vanaf dit weekend achterin de kerk op u te wachten om het u makkelijker te maken.

Maar u mag het onderstaande formulier invullen.

En deze flyer, wordt ook de komende vier weekenden achterin de kerk na de zondagse viering uitgedeeld, moet u alvast wat prikkelen om te gaan deelnemen.

Rij vier, stoel vijf… komt u daar gezellig zitten op de Sint Jansdag?

De evenementencommissie:

Hetty Mens, Joke Jongeneel, Astrid van der Valk, Jan Boxman, Richard Hulmer en Gerard Bol.

Aanmeldformulier St. Jansdag

Aanmelden St. Jansdag
  • Naam aanmelder(ster).
  • Hier kunt u eventuele vragen aan de evenementen commissie stellen.