Auto’s ingezegend zondag 7 juli na de viering

Zondag 7 juli konden de parochianen hun auto door de voorganger mgr. Van Luyn laten zegenen na de viering van 9.30 uur. Dat kon op de parkeerplaats van ‘de kleine JOANNES’ en op het kerkplein. In de viering werd ook een tweetal bidprentjes gezegend die in de auto gehangen konden worden. Deze kunt u hier ook downloaden. Welke vindt u het meest passende?

 

 

Bidprentje Aartsengel Rafaël.
Klik er op voor de PDF versie

 

 

Bidprentje St. Christoffel

Klik hier voor de PDF versie

 

 

 

Uw foto in de digitale nieuwsbrief?

Heeft u een leuke, mooie of aparte foto laten maken van de inzegening en wilt u die delen in de digitale nieuwsbrief komende vrijdag 12 juli of hier op de website van onze parochiekern? Mail deze dan met uw naam en merk auto naar mij. Dat kan t/m woensdag 10 juli. Hoeveel auto’s zullen er zijn gezegend die zondagochtend schat u in? Maar… denk nu niet dat u na deze inzegening uw autoverzekering kunt afmelden.

 

Gerard Bol,

gerardbol@live.nl