Kinderkoor De Vrolijke Noot heeft open repetitie

Donderdag 12 september zet kinderkoor De Vrolijke Noot voor haar open repetitie van 15.45 – 16.30 uur de deur open. Heb jij plezier in het zingen van mooie en leuke liedjes? Dan ben je bij dit koor aan het goede adres. Want nu er kinderen na afgelopen schooljaar van het koor zijn gegaan, is er weer plek voor nieuwe enthousiaste kinderen die genieten van het samen zingen. Kom gewoon langs, neem gerust je ouders of grootouders mee, en zing direct lekker mee op deze o zo leuke open repetitie. Je moet zijn in de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn.

 Agnes Bol, dirigente en oprichtster van het koor dat nu al ongeveer dertien jaar bestaat en ook diverse prijzen op korenfestivals heeft gewonnen: ,,Wij zingen bij deze open repetitie verschillende nummers met elkaar. Het zijn liedjes, die we in onze kerk zingen tijdens gezinsvieringen op de zondagochtend en bijvoorbeeld met Pasen en Kerstmis, maar het zijn ook musicalliedjes en nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Morgen zal het vrede zijn’ van Marco Borsato of ‘Mijn opa’ van dat prachtige televisieprogramma ‘Ja zuster, nee zuster’? Je zult merken hoe leuk het is om met elkaar te zingen en zo ook de mensen te kunnen raken en ontroeren! En hoe mooi is het om in een kerk te zingen waar het geluid op z’n allermooist klinkt!”

Vanaf groep 4 kan je meedoen

Natuurlijk is er nog veel meer dan het repeteren, zo werd er in juli een afsluitend familieconcertje gegeven en wordt dit koor ook geregeld gevraagd om elders te komen optreden. Bol: ,,Zo zingen we regelmatig in tehuizen in de regio en op muziekfestivals. Zit je op de basisschool dan kun je meedoen vanaf groep 4. Iedereen is welkom, en ook dát lied gaan we op de open repetitie zingen. Kom donderdagmiddag 12 september van 15.45 – 16.30 uur dus gezellig langs bij onze open repetitie in de H. Joannes de Doperkerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk. Als je iets later komt dan is dat ook geen probleem hoor! Wil je al meer weten, kijk dan maar op onze Facebookpagina ‘Kinderkoor De Vrolijke Noot’ en de website www.devrolijkenoot.be. Daar zijn ook al leuke filmpjes van wat optredens te zien en te beluisteren. Dus kom lekker meezingen!”