Meezingen met het Vocalis kerstprojectkoor?

Zing je graag zittende in de auto of in de badkamer? Hou je van meerstemmig gezongen kerstliederen? Wil je best samen zingen, maar heb je geen tijd voor een wekelijkse koorrepetitie? Lijkt het je gaaf om toch al samen zingende een optreden voor een volle kerk in kerstsfeer te verzorgen? Heb je op bovenstaande vier vragen minstens één keer met ‘ja’ gereageerd dan moet je zeker even doorlezen. Middenkoor Vocalis van parochiekern H. Joannes de Doper uit Katwijk heeft voor iedereen die van zingen houdt, parochiaan of niet-parochiaan, jong of oud(er), man of vrouw namelijk een spetterende muzikale uitdaging.

Dit koor pakt de muzikale concertdraad weer op en wil met dit kerstprojectkoor vrijdagavond 13 december om 20.00 uur in hun r.-k kerk een gratis kerstconcert verzorgen. Er is plek voor ongeveer veertig personen om deel te nemen, dus reageer snel want de eerste repetitie is al op donderdag 17 oktober van 20.00 – 22.00 uur in genoemde kerk. Elke donderdag wordt er geoefend, behalve natuurlijk op 5 december, en je mag maximaal twee keer verzuimen. Natuurlijk is de generale repetitie 12 december een verplicht kerstnummertje.

 Zoek jij ook een muzikale kerstuitdaging?

Vocalis, bestaande uit veertig koorleden, wordt geleid door dirigent Aldert Prast en muzikaal begeleid door de alom bekende pianist / organist Niek van der Meij. Agnes Bol, voorzitter van Vocalis: ,,Heerlijk om met zoveel enthousiaste mensen bekende en minder bekende kerstliederen in verschillende talen te zingen. Maar ook het kinderkoor de Vrolijke Noot zal een gastoptreden verzorgen. Als men nog vragen heeft, stuur gewoon een e-mail naar onderstaand e-mailadres.”

Aanmelden kan vanaf nu door…

Stuur een e-mail naar info@vocaliskatwijk.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en stemsoort. Deelname aan dit kerstproject kost € 30,00 ongeacht welke stem u heeft. Hierbij zijn inbegrepen de muziekmap met bladmuziek, de diverse geluidsbestanden, twee keer een ‘derde helft’ en de koffie / thee bij de acht repetities en de uitvoering. Elke deelnemer kan ook beschikken over diverse geluidsbestanden om thuis, in de auto of bij het boodschappen doen in te kunnen studeren. Maar samen oefenen voor zo’n concert en het uitvoeren, is toch eigenlijk ook onbetaalbaar! Bij meer aanmeldingen wordt er daarom een wachtlijst gemaakt. Maak voor 17 oktober het bedrag over op: Vocalis C. v. Tol, IBAN: NL33 RABO 0331 7194 79 o.v.v. kerstprojectkoor en uw naam. Bol: ,,Waar het gesproken woord ophoudt, begint de muziek!” En daar kan u of jij dus bij zijn, reageer dus snel!”