Veertien ‘Davidjes’ waren er zondag 15 september bij de KWD

Deze zondagmorgen waren er veertien kinderen bij de kinderwoorddienst aanwezig. Het bijbelverhaal ging over David en Goliath, de kleine David die de grote Goliath versloeg. Wie kent niet dit boeiende verhaal?

De leiding van de kinderwoorddienst had voor elke leeftijdsgroep een leuk werkje uitgezocht. Voor de onderbouw was het een kleurplaat waar je zeven verschillen moest zoeken. En dat was best moeilijk.

Voor de middenbouw lag een rebus en een kleine woordzoeker klaar.

Voor de bovenbouw hadden we een meer ingewikkelde woordzoeker, een echte breinbreker.

De leiding vond het gezellig dat er zoveel kinderen waren en hopen jullie de volgende keer weer te zien. Dat is op zondag 20 oktober waarna je herfstvakantie hebt dus…kom dan zeker om je vriendjes en vriendinnetjes weer te ontmoeten. Leuk!

De foto’s van deze zondag komen deze dagen in de rubriek ‘Fotogalerij’ op onze website te staan. Dan kan iedereen eens met eigen ogen zien hoe leuk het is om eens per maand met elkaar de kinderwoorddienst te verzorgen of te volgen.

Marit en Linnsey

Leiding werkgroep kinderwoorddienst