De week van de mantelzorg 4 t/m 9 november… meld u aan!

Als blijk van waardering voor uw inzet als mantelzorger nodigen wij u van Welzijnskwartier, en ook namens de gemeente Katwijk, van harte uit voor de week van de mantelzorg die gaat plaatsvinden op 4 tot en met 9 november 2019.

U mag kiezen uit één activiteit. Voor al onze activiteiten geldt ‘vol = vol’. Dus wacht niet te lang met aanmelden. Wat is het programma week van de mantelzorg 2019?

 

Maandag 4 november

Gezellig met elkaar creatief aan de slag? U kunt kiezen uit één van de volgende workshops: make-up, bonbons maken, plantenhanger maken en ook aan de mannen is gedacht met een bierproeverij inclusief hapjes. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. De workshops starten om 20.00 uur en we sluiten de avond rond 22.00 uur af. Wilt u bij aanmelden keuze 1 en keuze 2 aangeven. Wij gaan proberen hier rekening mee te houden.

Locatie: Rabobank, Rogstraat 2, 2223 TW Katwijk

 

Woensdag 6 november

We gaan met Ted Denies het strand op voor een leuke fotografie workshop. U kunt kiezen uit twee verschillende aanvangstijden. De eerste start om 9.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Hierna volgt een lunch voor alle deelnemers en aansluitend start de tweede groep deelnemers van 13.30 tot 16.30 uur. Graag eigen camera meenemen. Wilt u bij aanmelding vermelden of u voor de ochtend of voor de middag wilt?

Locatie: Strandpaviljoen Strandhuys, Boulevard Zeezijde 47, 2225 BB Katwijk

Vrijdag 8 november

Op veler verzoek bieden wij u heerlijke ontspanningsmomenten aan zoals voetreflexmassage, handmassage, stoelmassage, rugmassage, mindfulness en stoelyoga. Tussendoor serveren wij een kleine high tea. Voorkeur aangeven is niet nodig. Indeling gaat pas na inschrijving plaatsvinden. De zaal gaat open om 12.30 uur en de middagen zal eindigen rond 17.00 uur.

Locatie: Zalencentrum de Voorhof, Vliet Noordzijde 36, 2231 GN Rijnsburg

Zaterdag 9 november

Een gezellige en ontspannen middag met een lunch in buffetvorm en het duo “Roept u maar” staat garant voor de muzikale omlijsting. De deuren gaan voor u open vanaf 12.00 uur en we sluiten de middag af rond 15.00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen informeren wij u hierbij dat er dit jaar geen bingo is.

Locatie: Induyn, Noordduinseweg 17, 2221 BL Katwijk

Hoe aanmelden?

Aanmelden is verplicht en kan tot en met 31 oktober via de mail: mantelzorg@welzijnskwartier.nl of bel naar 071- 4033323 (Welzijnskwartier).

Eventuele dieetwensen kunt u ook mailen. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. Deze dient u mee te nemen op de dag zelf.