Kunnen heren kerstliederen leren?

Die uitdaging ligt er voor alle heren in het Vocalis kerstprojectkoor. Bas of tenor en vind je het samen zingen van kerstliederen, het geven van een kerstconcert gaaf om te doen? Meld je dan snel aan! De eerste repetitie is donderdag 17 oktober in de Katwijkse r.-k kerk aan de Kerkstraat 70. Er wordt geoefend voor het (gratis) kerstconcert van vrijdagavond 13 december. Kinderkoor De Vrolijke Noot verzorgt ook een gastoptreden en er is op drie momenten een samenzang met Nederlandstalige kerstklassiekers. En… ook voor sopranen is er nog plaats in deze ‘muzikale herberg’.

 

Zoek uitdagingen in het met elkaar zingen van sfeervolle kerstliederen als ‘Joy tot he world’, ‘Een licht in jou geborgen’, ‘Riu, riu, chiu’ en nog veel meer, dus meld je snel aan.  

 Aanmelden kan vanaf nu door…

Stuur een e-mail naar info@vocaliskatwijk.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en stemsoort. Deelname aan dit kerstproject kost € 30,00. Hierbij ontvangt u de muziekmap met bladmuziek, de diverse geluidsbestanden, twee keer een ‘derde helft’ en de koffie / thee bij de acht repetities en de uitvoering. Maak voor 17 oktober het bedrag over op: Vocalis C. v. Tol, IBAN: NL33 RABO 0331 7194 79 o.v.v. kerstprojectkoor en uw naam. Er is plek voor veertig kerstprojectkoorleden waar het middenkoor Vocalis zelf ook evenveel leden telt.