Zet onze glas-in-loodramen er weer gekleurd op

Vrijdagavond 11 oktober om 20.00 uur is het weer zover, de 116e kerkenveiling. U bent allen van harte welkom in de grote zaal van ‘de klein JOANNES’. Dankzij de veilingcommissie, die er altijd maar weer in slaagt om dit grote evenement voor elkaar te krijgen, en vele sponsoren en gulle gevers is ook deze kerkenveiling weer mogelijk geworden. Dit jaar zal de opbrengst o.a. worden gebruikt voor de restauratie van twee glas–in-loodramen in ons kerkgebouw.

Biedt u op kavel 113?

Nieuwsgierig geworden wat deze kavel is? Kijk dan op www.joannesdedoper.nl waar u de digitale versie van de kerkenveilingcatalogus met alle kavelnummers kunt vinden. Er liggen ook exemplaren van de catalogus achterin de kerk om mee te nemen. We starten de 116e veiling natuurlijk weer met het woord van welkom door veilingcommissievoorzitter Nico van Maren. Sjaak Verkade zal als afslager alle kavels in de verkoop brengen… dus ook nummer 113.

Samen ben je nooit alleen

U kunt uw financiële steentje aan de parochiekern H. Joannes de Doper bijdragen door te bieden en te kopen, maar binnenkomen verplicht tot niets. Dus kom gewoon gezellig langs en dat kan natuurlijk ook later op deze avond. Voor alle gasten is er ook gratis koffie / thee. Wilt u mogelijk meebieden, dan kunt u een biedbordje bij binnenkomst bij de organisatie opvragen. U krijgt er ook nog twee consumptiebonnen bij. Waar vind je nog zo’n gastvrijheid? Het leuke van deze veiling is dat u soms iets koopt ver onder de winkelprijs. Ook voor kinderen zijn er hele leuke kavels te koop. Wordt het ook niet bijna 5 december?

Waarom biedt u mee?

Als de biedbordjes voor o.a. deze restauratie niet omhoog gaan 11 oktober dan weet ik het ook niet meer. Het is elke keer weer de sport om te proberen meer op te halen dan voorheen. In 2018 was het met € 25.000,- zelfs de tweede opbrengst ooit, dus waarom zou het nu niet lukken om de recordopbrengst, € 26.828,- uit 2009, te verbeteren? Daar hebben we uw hulp echter meer dan bij nodig.

 

U komt toch ook?

Bent u op zoek naar iets moois om mee thuis te komen en vooral een leuke avond met elkaar vol gezelligheid, leuke ontmoetingen en humor? U bent vrijdag 11 oktober om 20.00 uur dan van harte welkom in de grote zaal van ‘de kleine JOANNES’. En lukt het echt niet, geef dan vooraf een koopopdracht aan één van de commissieleden en geef ook aan hoeveel u wenst te besteden. Meer informatie hierover leest u in deze veilingcatalogus. U helpt er onze parochiekern mee. Tot 11 oktober!

Gerard Bol