Kinderwoorddienst draait op volle toeren

Deze zondagmorgen 10 november was er kinderwoorddienst. Nadat de vorige keer de voorganger het ook vergeten was aan te kondigen na het woord van welkom werd diaken Peter Winnubst deze zondagochtend op tijd aan zijn kazuifel getrokken door kapelaan Boris Plavcic. Dus het kwam toch nog goed.

Er waren deze keer wel elf kinderen aanwezig. Het verhaal dat we lazen was uit Lucas 19, 41-48. De kinderen kregen na afloop een kleurplaat dat ging over dit verhaal en er was ook een woordzoeker voor de kinderen. Voor de kinderen  die nog wat extra’s wilden doen was er een ‘zoek de verschillen tekening’. En daar werd driftig aan gewerkt om alles te vinden.

We waren superblij met het aantal kinderen dat er was. De volgende maand, op 15 december, is er de laatste kinderwoorddienst van 2019. Dat is dan ook de derde zondag van de advent met na afloop in ‘de kleine JOANNES’ ook de kerstmarkt. Een extra reden om gezinnen met kinderen te kunnen begroeten en… wij van de kinderwoorddienst zijn er om deze kinderen te begeleiden in de grote zaal van de pastorie.

Gezellig, komen jullie dan weer? Tot dan?

En wil je er meer van zien van deze ochtend, kijk maar in de rubriek ‘Fotogalerij’ op deze website voor een klein sfeervol fotoverslag.

 

Marit en Linnsey,

Leidsters kinderwoorddienst.