RKBS de Horizon presenteert reisverhalen

Op de step of met andere vervoersmiddelen, vreemde landen met rare beesten en mooie reisverhalen en liedjes, alles werd er door de kinderen van groep 1 t/m 4 van de Horizon vrijdag 15 november gepresenteerd in de Willibrordhal. Vele ouders en andere belangstellenden werden verrast met leuke optredens als afsluiting van het thema ‘Reizen’. Hiermee werd gestart op woensdag 2 oktober met de start van de landelijke kinderboekenweek waar ‘Reis mee!’ het thema was. Vrijdag 22 november sluiten de oudere kinderen hun thema af.         

De kinderen op De Horizon gaan dit schooljaar in alle groepen met diverse thema’s aan de slag waar dan ook in alle vakken mee wordt gewerkt. Daarbij wordt er ook extra aandacht besteed aan de creatieve vakken. Deze geslaagde afsluiting was een eerste mooie stap op weg naar de verdere ontwikkeling tot themaschool. Voor meer foto’s en informatie zie www.rkhorizon.nl of de Facebookpagina van basisschool de Horizon.