Kinderwoorddienst ging zondag 12 januari alweer de lucht in

Wees gerust, het had niets met een verlate vuurwerkshow te maken, maar louter met de eerste keer in het nieuwe jaar 2020 dat de werkgroep ‘Kinderwoorddienst’ de kinderen van de basisschoolleeftijd weer uitnodigde voor een eerste samenzijn in de viering van zondag 12 januari. 

En…. altijd spannend hoeveel kinderen er zouden komen, maar we konden starten met zes kinderen. Het bijbelverhaal ging over Johannes de doper en in het bijzonder dat Jezus ging dopen in de Jordaan. Toen Jezus gedoopt werd ging de hemel open en kwam er een witte duif tevoorschijn. En reken maar dat we het met verve hebben verteld.

De kinderen vonden het dan ook een super mooi verhaal. We hadden na afloop ook drie werkjes bij dit verhaal te weten een doordenker, een kleurplaat en een cijfertekening. Daar gingen de kinderen druk mee aan de slag.

Het was zo al met al een gezellige kinderwoorddienst deze eerste keer in het nieuwe jaar. De volgende kinderwoorddienst is zondag 9 februari in de viering van 9.30 uur en we hopen deze zes kinderen en natuurlijk nog veel meer dan te zien. In de viering zal de voorganger iedereen wel uitnodigen voor die kinderwoorddienst. Wat zal het gaaf zijn als er vele kinderen uit de banken komen op weg naar de pastorie.

Groetjes,

Marit en Linnsey van de werkgroep ‘Kinderwoorddienst’