Open ochtend RKBS De Horizon woensdag 4 maart

Nieuwsgierig naar een basisschool met prima voorzieningen van voorschoolse-, tussenschoolse- en ook naschoolse opvang met ook een prachtige peuterspeelzaal van KOK kinderopvang die vijf dagdelen open is? Een school waar projectmatig wordt gewerkt, de basis stevig is en creativiteit en het actief beleven van cultuur belangrijk is? Waar ouders met teamleden en kinderen samen een veilige en plezierige school zijn? Een open katholieke basisschool met een plek voor alle geloven, culturen die woensdag 4 maart haar deuren opent voor alle belangstellenden? Maak het onbekende dan bekend en kom dan van 9.00 – 11.30 uur gewoon geheel vrijblijvend langs.

‘Basisschool De Horizon, waar is die dan te vinden in Katwijk?’ Dat wordt nogal eens beluisterd. Maar… als het schoolgebouw aan de Mgr. Bekkersstraat eenmaal in het vizier komt en u stapt het gezellige, uitnodigende schoolplein op, dan krijgt u direct een vertrouwd gevoel. Want De Horizon staat op een prachtige, rustige plek gelegen naast ‘Het Buitelbos’ waar elke schooldag heerlijk in het groen gespeeld kan worden door alle kinderen. Bij welke school in Katwijk vind je dat?

 

Open ochtend woensdag 4 maart

Op 4 maart tussen 9.00 en 11.30 uur staan de deuren wagenwijd open om u kennis te laten maken met het schoolgebouw en directe omgeving, alle groepen, de teamleden, ouders van de zeer actieve ouderraad, de werkwijze en alles wat u verder wilt weten. Tevens kunt u natuurlijk ook in peuterspeelzaal Peuterwereld een kijkje nemen welke ook in het gebouw gevestigd is. U krijgt het beste een indruk van een school als u de sfeer proeft terwijl alle groepen aan het werk zijn. Dan is dit nú uw kans! U kunt een rondleiding krijgen en in de historische Willibrordhal staat de koffie klaar en kan uw kind ook even gezellig spelen in een speciaal ingerichte speelhoek. Bent u nieuwsgierig geworden? Woensdag 4 maart bent u meer dan van harte welkom! Voor meer informatie zie www.rkhorizon.nl of de Facebookpagina van basisschool De Horizon.