Update 2 Corona-maatregelen

Beste mede-parochianen van de parochie H. Augustinus,

De vraag van het pastorale team om in ieder geval de kerk open te stellen voor gebed op het gebruikelijke tijdstip van de zaterdagavondviering van 19.00 – 20.00 uur en de zondagviering van 9.30 – 10.30 uur is door de beheercommissie van onze parochiekern positief ingevuld. Dat betekent dat op de tijden van de zaterdag- en zondagviering ons kerkgebouw hiervoor is opengesteld met ingang van zaterdagavond 14 maart. Er is dan zeker ook de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken achterin de kerk.

Op die momenten zijn er toch al kosters ingeroosterd en beschikbaar liet het pastorale team weten. Wilt u dan wel de op de website vermelde Corona-maatregelen aanhouden en mogelijke aanwijzingen van de aanwezige koster opvolgen?

Met vriendelijke groet,

Gerard Bol,

PR parochiekern H. Joannes de Doper te Katwijk