Update 7 door technische problemen is de viering van zondag 22 maart uit Katwijk niet terug bekijken en te beluisteren!

Soms zit het wat mee en soms zit het enorm tegen. Dit laatste was afgelopen zondag het geval. Ondanks zeer vele voorbereidingen de dagen voorafgaand aan de viering van zondag 22 maart en ook keihard werken op deze zondagmorgen door alle betrokken vrijwilligers van de werkgroep beamervieringen, en zeker ook door Gijsbert Schrijvers, is het toch niet gelukt een live stream te verzorgen van de viering van 10.00 uur vanuit de H. Joannes de Doper kerk in Katwijk. Het blijft techniek, toch? Maar door een onverwachte storing is de wel opgenomen prachtige viering helaas ook niet meer terug bekijken en beluisteren. Zo jammer om niet te kunnen delen hoe mooi zo’n opname kan zijn om te bekijken vanuit huis.  

Noteer dus maar alvast in uw agenda, zondag 29 maart om 10.00 uur wordt de live stream van de viering van de parochie van de H. Augustinus weer verzorgd vanuit genoemde kerk. Een nieuwe zondag, nieuwe digitale kansen! Kijken dus!

 

 

 

 

Gerard Bol,

PR parochiekern H. Joannes de Doper te Katwijk.