‘Lieve Noor, hoe staan we ervoor?’

Oudere mede-parochianen zullen deze vraag mogelijk nog herkennen en dan zeker vanuit de bekende quiz in vroegere jaren op de Nederlandse televisie. Maar omdat deze vraag zo bekend is, wil ik deze hier ook verbinden aan onze jaarlijkse Actie Kerkbalans. Want na de start met het nationale inluidmoment van zaterdag 18 januari jl. heeft de lokale werkgroep van onze parochiekern alle toegezegde bedragen geïnventariseerd en op 31 maart getotaliseerd.
Normaliter zou deze sheet worden vertoond bij het begin van een zondagviering, maar door de Corona-maatregelen blijft deze voorlopig buiten beeld. Daarom is deze met de digitale nieuwsbrief van vrijdag 17 april meegestuurd en wordt deze nu ook gepresenteerd.

Dank voor alle toegezegde bedragen zo ook wat al binnen is. Misschien in deze barre tijden een extra reden om nog meer te betalen dan was toegezegd? Verras ons maar!

Gerard Bol.