Update 13: Livestream viering eerste paasdag om 10.00 uur vanuit onze Katwijkse kerk

Door grote technische problemen in Oegstgeest is het technisch gezien niet gelukt om de viering van de Paaswake van zaterdag 11 april om 21.30 uur via de livestream bij iedereen in de thuiskamer te laten belanden. Toen bleek dat het probleem niet snel verholpen zou zijn werd er na 23.00 uur contact opgenomen met het beamerteam uit Katwijk en… met de technische inzet van enkele leden van dit beamerteam en Gijsbert Schrijvers wordt de uitzending van eerste paasdag nu verzorgd vanuit Katwijk.    

U kan het vanaf 10.00 uur volgen via deze link https://youtu.be/LdJOR3VFHWU

De ondersteuning in deze viering van de lector, organist en de cantor komt wel vanuit Oegstgeest.

Misschien een extra reden om stevig mee te doen aan de twee collectes die bij het digitaal collecteren worden aangeboden? Zeker bij deze belangrijkste viering van het kerkelijk jaar mogen we blij zijn dat we zo ook samen kerk kunnen en mogen zijn.

Gerard Bol

 ‘Een vertrouwd beeld in de parochiekern Katwijk is het met bloemen aangeklede ruw houten kruis, normaliter door kerkgangers aangeleverd bij de twee vieringen van Goede Vrijdag, wat ook dit jaar door Wil van Rijn met passie voor elke bloem is verzorgd. Een mooiere blikvanger op eerste paasdag bij deze livestream viering vanuit Katwijk kunnen we niet bedenken’.