Ladies’ Circle aan Zee verrast team basisschool De Horizon

Teamleden van basisschool De Horizon uit Katwijk aan den Rijn werden afgelopen maandagmiddag na schooltijd verrast. Er was al een mysterieuze vooraankondiging aankondiging gedaan door directeur Herbert van Elteren dat er iets bijzonders stond te gebeuren. Maar wat, dat liet hij zich niet ontvallen, behalve de aankondiging dat het voor het hele team, op een veilige afstand van anderhalve meter goed, leuk en aardig zou zijn. En reken maar dat er druk gesproken en veilig geappt werd over wat het zou zijn op deze maandagmiddag 25 mei. 

         

De kinderen hadden de school nog maar net verlaten of het gezellige en uitdagende kindvriendelijke schoolplein veranderde compleet door de feestelijke aankleding. Alle teamleden werden uitgenodigd op het schoolplein en daar werd opeens voor ieder duidelijk wat er heimelijk georganiseerd was.

Zorg voor het schoolteam

Teamleden werden muzikaal onthaald door de band ‘Three at sea’, muzikaal gehoord zeker niet de eerste de beste. De muzikale verrassingsactie was georganiseerd door Ladies’ Circle aan Zee uit Katwijk. Deze organisatie van ondernemende vrouwen zet zich permanent in voor vriendschap en service. Zij wilden na de schoolsluiting op maandag 16 maart en de gedeeltelijke openstelling op maandag 11 mei de onderwijsgevenden in Katwijk in deze Coronatijd in het muzikale zonnetje zetten. Als dank wat zij in deze periode voor vooral de schoolkinderen en ouders hebben betekend.

In het muzikale zonnetje gezet!

Dat gebeurde letterlijk en figuurlijk want onder een stralende zon werd het onderwijsteam getrakteerd op een hapje, een drankje en een meer dan gezellig muzikaal optreden. De onderwijsgevenden hoefden een keer niet zelf voor het klaarzetten, het regelen en weer afruimen te zorgen, maar alles werd perfect geregeld door de Ladies’ Circle aan Zee. Een prachtig initiatief in deze bijzondere Coronatijd! Het team van basisschool De Horizon voelde zich dan ook bijzonder vereerd! Directeur Van Elteren: ,,Meer dan verdiend deze muzikale actie en ik ben zo trots op mijn team wat zij o.a. hebben gebracht de afgelopen periode. Hier hebben ze meer aan dan mijn live gezongen lied met de titel ‘Bedankt!”