BHV-er in “ploegendienst”?

In juni gaan de vieringen in de kerk weer van start. Eerst voorzichtig met 30 parochianen, daarna met 100 parochianen en dan… afwachten.

Natuurlijk zijn wij, samen met u erg blij met deze ontwikkeling. De bisschoppen hebben diverse belangrijke voorwaarden vastgelegd om te mogen beginnen. De regels van het RIVM moeten natuurlijk worden gerespecteerd. Daar wordt hard aan gewerkt.

Er is één belangrijke voorwaarde waar wij u en jou voor nodig hebben. De vieringen kunnen niet starten als er geen BHV-er met EHBO aanwezig is. Wij hebben dus EHBO-ers met diploma nodig die in geval van nood kunnen helpen. Hoe meer EHBO-ers / BHV-ers, hoe makkelijker wij een schema kunnen maken en de vieringen kunnen starten. Uiteraard zullen wij u vooraf informeren over datgene wat er van verwacht zal worden.

Wilt u meer info en/of wilt u zich aanmelden, bel of mail dan naar onderstaand telefoonnummer / mailadres.

Paul van Houwelingen

pvhouwelingen@gmail.com

0625571935