Update 23: Livestream viering zondag 7 juni om 10.00 uur vanuit Oegstgeest

De viering van het feest van de H. Drie-eenheid op zondag 7 juni om 10.00 uur komt deze keer weer uit de parochiekern H. Willibrord in Oegstgeest. Deze viering (zonder parochianen) is te bekijken op Youtube via deze link: https://youtu.be/NI7AtdTEygU. Op deze zondag is kapelaan Plavcicv de voorganger en hij wordt geassisteerd door diaken Winnubst.

Eerste collecte

U kunt zich zondagochtend 7 juni, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor zowel de eerste en de tweede collecte. In de eerste collecte kunt u bijdragen aan uw geloofsgemeenschap en haar doelen, waaronder diaconie en pastorale nabijheid voor hen die het nodig hebben. Dat is juist nu met corona van belang.

Tweede bijzondere collecte… extra aanbevolen!

Daarnaast is er vandaag ook een tweede collecte. Door een misverstand is er nl. vorige week zondag helaas geen collecte oproep gedaan voor de jaarlijkse campagne rond Pinksteren in de week van de Nederlandse Missionaris. Vandaag willen we dat recht zetten en brengen wij het mooie en belangrijke werk van de missionarissen alsnog onder uw aandacht in de vorm van een tweede collecte. ‘Geloven in de ander. Samen één missie’ is het thema van de pinksteractie in 2020. Dit jaar staan broeder Jan Heuft, missionaris in Algerije, en Colinda Janssen, missionair werker in Liberia centraal. Broeder Jan zet zich in voor vluchtelingen die in Algerije zijn gestrand. Zo zorgt hij ervoor dat de kinderen naar school kunnen. Colinda steunt moeders met jonge kinderen, die vaak ondervoed zijn of andere gezondheidsproblemen hebben.

Hoe doet u mee?

U kunt meedoen met de digitale collectes via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. Via de GivT-app kunt u ook geven aan de Pinksteractie voor de Nederlandse Missionaris. Kies op uw beginscherm voor ‘Collecte toevoegen’ en dan verschijnt de tweede collecte om te geven. Uw giften wordt zeer gewaardeerd.

Via de Givt-app kan u met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn, zeker in deze tijd hebben we dat samen nodig. Heel hartelijk dank voor uw gift.

Gerard Bol