Update 24: Livestream viering zondag 14 juni om 11.00 uur vanuit Voorschoten

Deze eucharistieviering van Sacramentsdag zondagochtend 14 juni om 11.00 uur komt uit de parochiekern H. Laurentius en De Moeder Gods van Voorschoten en kan via onderstaande link gevolgd worden. Pastoor Franken is voorganger en hij wordt bijgestaan door diaken Brink. U kunt de livestream thuis volgen via deze link: https://youtu.be/La8ex-atp34.

Mogelijkheid tot digitaal collecteren.

U kunt zich zondagochtend 14 juni, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor  de collecte. In deze collecte kunt u bijdragen aan onze eigen Katwijkse geloofsgemeenschap en haar doelen, waaronder diaconie en pastorale nabijheid voor hen die het nodig hebben. Dat is juist nu met corona van belang.

Hoe doet u mee?

U kunt meedoen met de digitale collectes via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. Uw giften wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn, zeker in deze tijd hebben we dat samen nodig. Heel hartelijk dank voor uw gift.

Gerard Bol