Update 26: Livestream viering zondag 28 juni om 9.30 uur vanuit Wassenaar

Deze eucharistieviering van zondagochtend 28 juni om 9.30 uur komt uit de Sint Willibrorduskerk van de parochiekern Wassenaar en kan via onderstaande link gevolgd worden. Kapelaan Plavcic is voorganger en hij wordt bijgestaan door diaken Brink. U kunt de livestream thuis volgen via deze link: https://youtu.be/ZF-UXkN3Qnc

Mogelijkheid tot digitaal collecteren.

U kunt zich zondagochtend 28 juni, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor  de collecte. In deze collecte kunt u bijdragen aan onze eigen Katwijkse geloofsgemeenschap en haar doelen, waaronder diaconie en pastorale nabijheid voor hen die het nodig hebben. Dat is juist nu met corona van belang.

Hoe doet u mee?

U kunt meedoen met de digitale collectes via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. Uw giften wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn, zeker in deze tijd hebben we dat samen nodig. Heel hartelijk dank voor uw gift.

Gerard Bol