Update 28: Livestream viering zondag 5 juli om 9.30 uur vanuit Katwijk

We zijn met onze parochiekern weer aan de beurt op deze zondagen van 5 en 12 juli om de livestream viering te verzorgen en hoe. Lees er in deze uitgave maar over want met geavanceerde apparatuur wordt alles nog beter en mooier in beeld en geluid weergegeven naar de kijkers thuis. Want met de afmetingen van ons kerkgebouw is er berekend dat er maximaal 85 kerkgangers aanwezig mogen zijn. Niet getreurd, want middels de inzet van de werkgroep beamervieringen kunt u alles thuis volgen, ook van de vieringen op zaterdagavond. U kunt de livestream zondag 5 juli, op de veertiende zondag door het jaar, thuis volgen via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=HNQsQg7jgfA.

Mogelijkheid tot digitaal collecteren.

U kunt zich ook deze zondagochtend 5 juli, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor  de collecte. In deze collecte kunt u bijdragen aan onze eigen Katwijkse geloofsgemeenschap en haar doelen, de doorlopende kosten voor het onderhoud van de kerk en het pastoraat. De tweede (deur)collecte is voor de diaconie. U voegt een collecte toe aan de Givt-app en geeft zo ook voor de diaconie. U kunt ook achterin de kerk in de zwarte doos uw bijdrage doen. Dat is juist nu met corona van belang.

Wat heeft het opgeleverd tot op heden?

In navolging van onze parochiekern doen alle andere kernen van de parochie H. Augustinus ook mee met de Givt-app. Wat heeft het tot 1 juli opgeleverd bij de opbrengsten van de digitale collectes, het kaarsengeld op de momenten dat kerken open waren zo ook de aangevraagde misintenties? Voor de gehele parochie was dat € 4.600,- waar onze eigen parochiekern met € 2.100,- een 46% van de inkomsten verzorgde. Dank aan u allen en laten er nog velen volgen als waardering van de inzet van zoveel vrijwilligers (voor en achter de schermen) om alle vieringen bij thuis op de computer in beeld te laten komen.

Hoe doet u mee?

U kunt meedoen met de digitale collectes via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. Uw giften wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn, zeker in deze tijd hebben we dat samen nodig. Heel hartelijk dank voor uw gift.

Gerard Bol