Update 34: Hoe zit het met de lezingenvellen voor de vieringen?

Omdat de volgende uitgave van de digitale nieuwsbrief pas op vrijdag 14 augustus verschijnt, kunt u voor de informatie over de vieringen in onze kerk in Katwijk terecht bij de liturgische agenda in het midden van ons parochieblad De Augustinus. Heeft u dit parochieblad niet in uw bezit? Geen nood want deze vindt u ook op de homepage van deze website.

‘Vieringen’ op onze website

Maar u kunt ook kijken op onze website bij ‘Vieringen’. Daar kunt u zien wanneer er vieringen zijn. Maar door daar het woord ‘eucharistieviering’ aan te klikken kunt u ook zien wie de voorganger is.

Wanneer er weer koren kunnen worden ingezet, is afhankelijk van een eerdaags te plannen overleg met de vertegenwoordigers van onze drie koren.

Maar u vindt er ook de link naar de lezingenvellen van alle vieringen. Deze kunt u natuurlijk zelf uitprinten en meenemen naar de viering om zo de gedachte en de lezingen mee te lezen. Maar het is natuurlijk ook bestemd voor thuisgebruik als u de viering volgt vanuit uw stoel. Vergeet u dan ook niet om mee te doen met de Givt-app?

En op de website vindt u ook altijd de mededelingen uit de vieringen van dat weekend. Van 18 en 19 juli kunt u ze daar al lezen.

Dus al bent u op die mooie camping in de Ardennen, u blijft met ons in verbinding. Is dat geen extra bijdrage middels de Givt-app waard?

Gerard Bol.