Update 39: Livestream viering zondag 23 augustus om 9.30 uur uit Wassenaar

U kunt deze livestream viering van de parochie H. Augustinus vanuit de Sint Willibrordus in Wassenaar van zondag 23 augustus om 9.30 uur, op de eenentwintigste zondag door het jaar, thuis volgen via deze link: https://youtu.be/YKORzqAt7pk.
De voorganger in deze viering is

pastor Kees van Vliet.

Mogelijkheid tot digitaal collecteren.

U kunt zich ook deze zondagochtend  23 augustus, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor  de collecte. In deze collecte kunt u ook bijdragen aan onze eigen Katwijkse geloofsgemeenschap en haar doelen, de doorlopende kosten voor het onderhoud van de kerk en het pastoraat. Dat is juist nu met Corona van belang.

Hoe doet u mee?

U kunt meedoen met de digitale collectes via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. Uw giften wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn, zeker in deze tijd hebben we dat samen nodig. Heel hartelijk dank voor uw gift.

Gerard Bol