Update 40: Livestream viering zondag 30 augustus om 9.30 uur uit Wassenaar

U kunt deze livestream viering van de parochie H. Augustinus vanuit de Sint Willibrordus in Wassenaar van zondag 30 augustus om 9.30 uur, op de tweeëntwintigste zondag door het jaar, Augustinuszondag, thuis volgen via deze link: https://youtu.be/CsKwss7ia-M

De voorganger in deze viering is pater Adri Kortekaas osb.

Mogelijkheid tot digitaal collecteren.

U kunt zich ook deze zondagochtend  30 augustus, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor  de collecte. In deze collecte kunt u ook bijdragen aan onze eigen Katwijkse geloofsgemeenschap en haar doelen, de doorlopende kosten voor het onderhoud van de kerk en het pastoraat. Dat is juist nu met Corona van belang.

Maar de deurcollecte, de tweede collecte dus, is er voor de Missie verkeersmiddelen Actie (MIVA). Meer dan van harte aanbevolen, zie het informatieve bericht over de MIVA dat binnenkort op onze website wordt geplaatst.

Hoe doet u twee keer mee?

U kunt meedoen met beide digitale collectes via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. Uw giften wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn, zeker in deze tijd hebben we dat samen nodig. Heel hartelijk dank voor uw gift.

Gerard Bol