Wat toont de thermometer Actie Kerkbalans per 31 juli en nog meer?

Mogelijk was u / jij niet één van de 66 bezoekers bij de eucharistieviering zondag 9 augustus om 9.30 uur in onze H. Joannes de Doperkerk. Daar werd namelijk door leden van de werkgroep ‘Beamervieringen’ bij de eerste sheet voor het begin van genoemde viering vertoond wat de tussenstand is van de opbrengsten van de jaarlijkse Actie Kerkbalans. En dan gaat het ook over de prachtige opbrengst van de extra Actie Kerkbalans welke door de Nederlandse bisschoppen onder ieders aandacht is gebracht. Benieuwd geworden? Klik hier de thermometer aan en laat u / je in positief opzicht verrassen.

Voor deze zondag 9 augustus heeft u niet de link naar de livestream viering kunnen lezen op deze website via een bepaalde ‘update’. De reden hiervoor is vrij simpel want deze link kwam pas op zaterdagavond laat bij onze liturgische contactpersoon binnen en als webredactie kregen we die om 23.20 uur pas in beeld dus… het had geen enkele zin meer om deze te publiceren. Jammer dat het vanuit de parochiekern Voorschoten, want daar kwam deze livestream vandaan, zo werd verzorgd. Volgende keer, vast en zeker, beter!

Op deze website komt binnenkort een mooi bericht met meer informatie over bezoekersaantallen bij de vieringen in de parochiekernen van de parochie H. Augustinus vanaf 1 juni, het aantal volgers van de vele livestream vieringen en argumenten waarom deze livestream vieringen staan ingeroosterd tot december (voorlopig is dat de planning).

Komt u in eigen land of buiten onze landsgrenzen een kerkje / kerk tegen dat u raakt zodat u deze onder onze aandacht wilt brengen? Maak er een foto van, zet er wat steekwoorden bij en stuur het naar gerardbol@live.nl dan wordt het in deze zomerperiode hier op deze website gedeeld.

Gerard Bol.