Grandioos succes open repetitie De Vrolijke Noot

Donderdagmiddag 10 september was het toch weer een spannende dag voor het kinderkoor De Vrolijke Noot. Want het koor heeft natuurlijk elk jaar aanwas nodig. Zou het ook dit nieuwe schooljaar weer gaan lukken? Vanwege de Coronacrisis waren we dit jaar eigenlijk niet zo hoopvol gestemd maar……….er waren gelukkig heel wat kinderen die de uitdaging aangingen en wel een koorrepetitie bij wilden wonen.

Zo stond aan het einde van deze open repetitie in de r.-k kerk van de H. Joannes de Doper te Katwijk aan den Rijn de teller op 35 kinderen. Fantastisch! En met wat voor enthousiasme werd er gelijk gezongen! Aan het einde van deze repetitie kregen de kinderen allemaal de welbekende groene ballon met De Vrolijke Noot. En dat fraaie en dankbare moment  moest natuurlijk even vastgelegd worden op een plaatje. Er gingen dus heel wat inschrijfformulieren mee naar huis dus het belooft zeker weer een mooi nieuw Vrolijke Nootjaar te worden!

Meer informatie te vinden bij… Dirigente Agnes Bol: ,,Voor meer informatie over dit Katwijkse kinderkoor zie hun Facebookpagina ‘Kinderkoor De Vrolijke Noot’ en de website www.devrolijkenoot.be. En wil je ook meezingen en heb je deze Open Repetitie gemist, donderdag 17 september om 15.45 uur repeteren we weer in deze kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn.”