‘Lieve Noor, hoe staan we ervoor?’

Dat was een bekende vraag van een Nederlandse quizmaster uit verloren gegane televisiejaren, mogelijk zelfs nog zwartwit, aan zijn assistente die op een houten scorebord naast de quizdeelnemers de tussenstand bijhield door de bordjes te verhangen. En die vraag komt vast ook bij u naar voren als we de tussenstand weten per 31 augustus van de binnengekomen gelden voor de jaarlijkse en de extra Actie Kerkbalans. 

Benieuwd wat de tussenstand op 31 augustus was van de toegezegde bedragen voor de Actie Kerkbalans 2020 zo ook de tussenstand van de extra Actie Kerkbalans in deze Coronatijden? Kijk dan zeker op deze bijlage die hier te lezen is. Deze bijlage wordt ook als eerste sheet gepresenteerd bij de beamerpresentatie komende zondag en was ook als bijlage met de digitale nieuwsbrief van vrijdagmiddag 4 september meegestuurd.

En… u kunt nog altijd een bijdrage storten voor de extra Actie Kerkbalans. Elke euro telt!

Gerard Bol.