Quiltgroep ‘de Bonnette’ doet mee aan onze burendag

Zaterdag 26 september is het burendag. Wij willen dan op het kerkplein en bij slecht weer achterin de kerk van 10.00 – 12.00 uur een kleine verkoop houden.

Eigenlijk zouden we al voor Pasen een verkoop hebben gehouden, maar toen kwam er de alom bekende Corona en ging het niet door. 

Er zijn deze zaterdag 26 september allerlei kleinere-, maar ook grotere werkstukken te koop. Pasen, alvast voor volgend jaar, was ons hoofddoel in het voorjaar, maar er zijn ook o.a. leuke kerst – en babyspulletjes te koop.

Ook hier geldt, ook al zijn we buiten, voor iedereen anderhalve meter afstand.

Het is tevens een leuke gelegenheid om onder het genot van een kop koffie van de burendag (zie ook de rubriek ‘In het kort’ in de uitgave van de digitale nieuwsbrief van vrijdag 18 september) een leuke gelegenheid om de naaste en verre buur te ontmoeten.

Maar als u meer wilt weten over onze werkzaamheden met de quiltgroep ‘de Bonnette’, u kunt ook altijd elke maandagochtend van 9 .30 – 11.00 uur langs komen op de pastorie. Ook  als u voor tussendoor iets moois zoekt. En ook dan staat de koffie klaar! Graag tot ziens.

Ibolyka Meijer, Quiltgroep ‘de Bonnette’.