Update 43: Livestream viering zondag 27 september 9.30 uur uit Wassenaar

U kunt deze livestream viering van de parochie H. Augustinus vanuit de Wassenaarse  parochiekern uit de Sint Willibrordus kerk van zondag 27 september om 9.30 uur, op de zesentwintigste zondag door het jaar thuis volgen via deze link: https://youtu.be/nBKY42aLnqM

Voorganger in deze viering is pastoor Franken.

Mogelijkheid tot digitaal collecteren.

U kunt zich ook deze zondagochtend  27 september, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor  de collecte. In deze collecte kunt u ook bijdragen aan onze eigen Katwijkse geloofsgemeenschap en haar doelen, de doorlopende kosten voor het onderhoud van de kerk en het pastoraat. Dat is juist nu met Corona van belang.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met de digitale collecte via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn, zeker in deze tijd hebben we dat samen nodig. Heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven!

Gerard Bol