Update 45: Livestream viering eerste communie zondag 4 oktober 14.00 uur

U kunt deze livestream viering van de eerste communie van zes kinderen van onze Katwijkse parochiekern van zondag 4 oktober om 14.00 uur in ons kerkgebouw op uw gemak thuis volgen via deze link: https://youtu.be/nuSK32gswyY.

Maar u kunt / jij kan het ook op onze website www.joannesdedoper.nl volgen via ‘Live verbinding’. 

Zoals het vroeger ging.

Kinderkoor De Vrolijke Noot is er weer!

Het kinderkoor van De Vrolijke Noot o.l.v. dirigente Agnes Bol en met muzikaal begeleider Niek van der Meij zal voor het eerst na de zomervakantie in de nieuwe, stevig verjongde, samenstelling met ongeveer 28 kinderen te beluisteren en zeker ook te bewonderen zijn in hun appelgroene koorpolo’s. De voorganger in deze viering is kapelaan Plavcic.

Collecte bestemd voor wereldmissiedag van de kinderen

Op deze eerste zondag van oktober vieren we in de katholieke kerk Wereldmissiedag van de kinderen. Overal ter wereld helpen ook de kinderen andere kinderen. Dat doen ze door bijvoorbeeld van hun zakgeld een beetje opzij te leggen en in het spaarzakje van Missio te doen. Elk jaar staat een ander land centraal en in 2020 zijn het o.a. Niger en Nigeria in West-Afrika.

U kunt zich ook deze zondagmiddag  4 oktober, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor  de collecte. In deze viering is deze collecte geheel bestemd voor de ondersteuning van de werkzaamheden in het kader van de wereldmissiedag van en voor de kinderen.

Gerard Bol