Hoe kom je lopende vanuit de kerk over het kruispunt aan de Callaoweg – Zeeweg?

Het leuke van de digitale snelweg is dat je naast veel gedoe en gezeur in diverse Facebookgroepen ook wel iets ziet passeren waar je mondhoeken van omhoog gaan. Zo ook met onderstaande input van Wico Heemskerk, een bekende Kattuk Binner, die op de Facebookpagina meenam in iets wat hij constateerde toen hij bij dit kruispunt als voetganger wilde oversteken.

Lees maar op deze foto van de betreffende Facebookpagina wat hij constateerde, hoeveel keren er werd meegedacht en gereageerd en wat uiteindelijk de oplossing voor zijn ‘oversteek-probleem’ was. Dus niet alle knoppen indrukken, wordt geen verkeersdeelnemer gelukkig van, maar even goed onthouden of… als u hier vaak langskomt als voetganger en al wat vergeetachtig begint te worden plastificeer dit fotootje dan en hou het bij u in uw jasje of tasje. Maar u ziet het, u komt altijd lopende thuis en ook weer bij onze r.-k kerk met dank aan Wico Heemskerk.

Gerard Bol.